top of page
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Céges és Vállalati Informatika

Működésbe hozzuk a jövőt...

[Tata] Rendszergazdai Szolgáltatás - Iroda Kialakítása

A rendszergazda 360 szolgáltatásunk egy komplex megoldás, hogy az Ön cége az „IT-osztály” feladatkörét többé ne érezze saját gondjának!


Keressen minket bizalommal!


Kiemelt felhasználói támogatás Szaktanácsadás informatikai kérdésekben. Ha Vállalkozása használ valamilyen számunkra eddig még ismeretlen számlázót vagy akár iktató programot akkor a minőségi rendszergazda támogatás érdekében megtanuljuk annak kezelését.


Teljes lefedettség Ügyfeleink részére teljes-körű rendszergazda szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig.


Így dolgozik csapatunk Minden nap azért dolgozunk, hogy a vállalati informatikát biztonságos, érthető kontextusba helyezzük Ügyfeleink számára, akik számítanak informatikusaink segítségére. Az egy számítógéptől egészen a 200 számítógépig költséghatékony megoldást tudunk nyújtani!


Ütemezett helyszíni rendszerkarbantartás havi/heti rendszerességgel Fontosnak tartjuk, hogy személyes kapcsolatot építsünk ki az Ügyfél és rendszergazda között. A szakmánk is a bizalmi állások közé tartozik, így mi sem szeretjük a folyton változó cégeket.


Nem számít a méret Rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása a mikro-, a kis-, a középvállalatok és magánszemélyek számára, az 1–től, a 200 számítógéppel rendelkező Partnerekig bezárólag.

Comments


bottom of page