top of page
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Márkafüggetlen

Számítógép Szerviz & Laptop Szerviz

Notebook Szerviz

Tata - Tatabánya - Komárom

Nem kapcsol be,

nem ad képet notebookja

Sok oka lehet annak, hogy a notebook nem kapcsol be, vagy bekapcsol, de fekete marad a képernyő. Meghibásodhatott a GPU (Grafikus processzor), esetleg zárlat van a laptopban, BGA chip hiba léphetett fel, vagy csak egyszerűen akkumulátor- töltőáramköri hiba van a notebookban. Folyadék is kerülhetett a notebookba, ami az esetek jelentős részében alaplapi hibát okoz.

Évek alatt nagyon sok szennyeződés kerül a notebookja hűtőrendszerébe és ezek eltömítik a hűtőbordákat. A keletkezett hő nem tud megfelelően távozni notebookból. 
Hosszútávon fennálló probléma esetén sajnos ezek az alkatrészek elromlanak, és a notebookot már nem lehet gazdaságosan megjavítani.

Windows nem

indul el laptopján

Számtalan oka lehet annak, hogy a Windows (7 / 8 / 10 / 11) operációs rendszer nem indul el notebookján. Nem sikerült egy frissítés telepítése, megsérült a fájlrendszer, illesztőprogram hibás telepítése, hibás memória, processzor, háttértár, esetleg alaplapi hiba. 

Az esetek többségében ezeket a hibákat újratelepítés nélkül is meg tudjuk oldani. 

Lassan működik a notebook

Számtalan probléma állhat egy lassú notebook meghibásodása mögött. Gyenge a processzor számítási sebessége, kevés a memória, nem SSD, hanem HDD van a notebookba szerelve, elavult operációs rendszer. Lerosszabb esetben egyéb hardveres probléma állhat a lassú notebook hibájának hátterében.

Nem tölt a notebookja

Sok oka lehet annak, ha a notebookja akkumulátorát nem lehet tölteni. Töltő tápegységének hibájától egészen a notebook alaplapi töltőáramköri rendszere hibásodhatott meg. Akkumulátor esetén a notebook akkumulátor cellái használódtak el, vagy akár csak simán a töltőkábel törhetett meg.

Fehér, csíkos, fekete foltos a kijelzője

A legtöbb esetben, ha a notebook kijelző csak egy részén van kép, vagy tele van színes csíkokkal, akkor valamilyen fizikai erőhatás érte. Előfordul, hogy az egész notebook kijelző fehéren világít ilyenkor elektronikája romlott el. A notebook kijelző felépítéséből adódóan a kijelzőket sajnos nem lehet javítani, csak egy az egyben cserélni lehet

Internetezés közben feljönnek zavaró reklámok, ablakok, amikre Ön nem is kattintott rá. A kedvenc weboldalain a szokásosnál is sokkal több reklám található. Ezeken felül időnként felugranak maguktól programok és ablakok, amiket Ön nem szeretne, de ennek ellenére mindig ajánlanak Önnek valamit. 

Vírusos, vagy fetőzött a laptopja

A legtöbb esetben azért van tele vírusokkal a noteookja, mert a vírusvédelmi programja az évek alatt nem volt frissítve, illetve nem volt futtatva. Az is nagyon sokszor előfordul, hogy egy nagyon rossz hatékonyságú víruskereső program van a noteookján, ami hiába van frissítve, nem képes felismerni és semlegesíteni a kártevőket és vírusokat.

Information technology background. Network business infographics. it computer technology c

Számítástechnika A-tól Z-ig...

Tata központjában található ITPlus Informatika magánszemélyeknek, mikró és kisvállalkozásoknak segít eligazodni az informatika világában. Fő tevékenységünk a számítógépek és a laptopok szoftveres és hardveres szervizelése. Ezen kívül új és használt számítógépeket, laptopokat és informatikai eszközöket is értékesítünk, melyeket be is üzemelünk.

Szervizünk Tatán, az Almási utca 1. (EURONICS Udvar) szám alatt található, de igény szerint házhoz is megyünk. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb alkatrész beszállítóival és a laptopok gyártóival, így a felmerülő problémákat gyorsan, magas színvonalon és jó áron tudjuk megjavítani.

Hiszünk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni! Azért dolgozunk, hogy a számítógépe, laptopja, informatikai eszközei hibamentesen, gyorsan, biztonságosan és egymással összhangban működjenek. Ezáltal megkönnyítse és felgyorsítsa munkáját, élvezhetőbbé tegye szórakozását. Munkatársaink jól képzettek, és magas szintű szaktudással rendelkeznek. Ők felelnek a minőségi munkáért, és az Ön elégedettségéért.  Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legjobb élménnyel távozzon tőlünk, és legközelebb is minket válasszon, ha problémája adódik informatikai eszközeivel. 

Ügyfélközpontosságunkkal, kifejezetten a megrendelői igények figyelembevételével és ötleteivel valamint szakmai tudásunkkal tervezünk, kivitelezzük és üzemeltetünk a munkánk során. Nagy hangsúlyt fektetünk a jól megtervezett és kivitelezett informatikai rendszerek szabványosságra, IT rendszerek bővíthetőségre, fejleszthetőségre, üzembiztosságára.

Akik minket választották tudják, hogy:

  • Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, hosszú távú garanciával.

  • Árajánlataink nem tartalmaznak további rejtett vagy felmerülő költségeket.

  • Általunk kiépített komplett rendszerek esetén 24 órán belül megkezdjük a hibajavítást.

  • Karbantartási szerződés esetén folyamatosan monitorozzuk rendszerét éves 99,8%-os hatékonysággal. Így a hibáról előbb tudunk, mint Ön! 

  • Modern szerverparkunk minden elvárást kielégít

12 ÉV

Szakértelem

37

Elégedett Partner

435

Menedzselt számítógép

870

Telepített rendszer

17

Futtatott szerver

bottom of page