top of page
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Céges és Vállalati Informatika

Működésbe hozzuk a jövőt...

[Komárom] IP kamera rendszer kivitelezése

Legyen szó informatikai hálózatról, IP kamera megfigyelő rendszerről, riasztó rendszerről,beléptető endszerről esetleg tűzjelzőhálózatról.

Van megoldásunk!



Jobb minőség, nagyobb felbontás, akár 4K-ban A technika fejlődésével a már elavultnak tartott analóg módszereket gyorsan veszik át a digitális képrögzítési egységek. Nagyobb digitális adattömegek biztosítják a jobb, szebb és elemezhetőbb képminőséget. A kimagasló fullHD - 1080p, illetve a napjainkban debütáló 4k képminőségek mellett nem elhanyagolható az új technika adta lehetőségek. Újabb kameráink éjjel is színes képet rögzítenek.

Intelligens rendszerek Az általános videó-felügyeletre szolgáló analóg kamerák helyett személyazonosítás, személyszámlálás és rendszám felismerés céljára nagy felbontású 1080p IP kamerákat, illetve rossz látási viszonyokra fényérzékeny kamerákat, az ellenfényt kiegyenlítő kamerákat kínálunk.

Bárhonnan élő betekintés és visszajátszás Manapság már nem számítanak újdonságnak az interneten megtekinthető élőképes kamerarendszerek. Számos gyártó lehetővé teszi a legegyszerűbb internetes betekintést roppant egyszerű kiépítéssel, hozzátennénk - informatikailag nem biztonságosan!

Ütemezett helyszíni rendszerkarbantartás havi/ évi rendszerességgel Fontosnak tartjuk, hogy személyes kapcsolatot építsünk ki az Ügyfél és a kivitelező között. A szakmánk is a bizalmi állások közé tartozik, így mi sem szeretjük a folyton változó cégeket. Minden nap azon munkálkodunk, hogy Ügyfeleink rendszereit naprakészen, üzembiztonságban tartsuk.

Nem számít a méret Nem számít, hogy kisebb telephely vagy nagyobb csarnok épület, esetleg gyártó egység. Gyakorlatilag minden alaprajzon megálljuk a helyünket. Legyen az 5-10-100 vagy több IP kamera kiépítése.

コメント


bottom of page