top of page
ITPlus Informatika Győr, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya, Tata
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Számítógép Szerviz & Laptop Szerviz - Notebook Szerviz
Tata - Tatabánya - Komárom

Szervizszolgáltatások 
A-tól Z-ig...

Tata központjában található ITPlus Informatika magánszemélyeknek, mikró és kisvállalkozásoknak segít eligazodni az informatika világában. Fő tevékenységünk a számítógépek és a laptopok szoftveres és hardveres szervizelése. Ezen kívül új és használt számítógépeket, laptopokat és informatikai eszközöket is értékesítünk, melyeket be is üzemelünk. Szervizünk Tatán, az Almási utca 1. szám alatt található, de igény szerint házhoz is megyünk. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb alkatrész beszállítóival és a laptopok gyártóival, így a felmerülő problémákat gyorsan, magas színvonalon és jó áron tudjuk megjavítani.

Hiszünk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni! Azért dolgozunk, hogy a számítógépe, laptopja, informatikai eszközei hibamentesen, gyorsan, biztonságosan és egymással összhangban működjenek. Ezáltal megkönnyítse és felgyorsítsa munkáját, élvezhetőbbé tegye szórakozását. Munkatársaink jól képzettek, és magas szintű szaktudással rendelkeznek. Ők felelnek a minőségi munkáért, és az Ön elégedettségéért.  Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legjobb élménnyel távozzon tőlünk, és legközelebb is minket válasszon, ha problémája adódik informatikai eszközeivel. 

A rendszergazda 360 szolgáltatásunk egy komplex megoldás, hogy az Ön cége az „IT-osztály” feladatkörét többé ne érezze saját gondjának!

Keressen minket bizalommal!

Alacsony beruházási költségek maximális rendelkezésre állással. Felhőszolgáltatással, akár induló vagy fejlesztő vállalkozásoknak.

Hardware és Software kereskedelem

Hatékonyan dolgozni kizárólag jól működő informatikai - számítástechnikai eszközökkel lehet. Segítünk Önnek a választásban, döntésben.

Legyen szó kisebb irodai, vagy nagyobb üzemi IT infrastruktúra kiépítésről, fejlesztésről felkészült szakembereink vállalják a kihívást.  

Egy vállalati hálózat kiépítéséhez a legjobb megoldás a kábelezés. A vezetékes hálózat gyorsabb, stabilabb, mint a vezeték nélküli, és egy sor kényelmetlenségtől kíméli meg a vállalatot.

Adatainak elérhetősége bárhol és bármikor, akár több számítógépről egy időben. Komplex vállalati SharePoint rendszer a gördülékeny munkamenetért. Biztonsági mentéssel.

IT biztonsági, megfelelőségi audit

Biztonságban vannak céges adatai? Esetleges féltett üzleti titkai? Felkészült IT biztonsági szakértőink gondoskodnak, hogy Önt ne "hekkeljék" meg.

Biztonságtechnika

Legyen szó IT hálózatról, IP kamera rendszerről,
riasztó rendszerről,
beléptetőrendszerről
esetleg tűzjelző
hálózatról.
Van megoldásunk! 

Shaking Hands
Shaking Hands

Ügyfélközpontosságunk elengedhetetlen a közös sikerhez

Központban az Ügyfél!

Központban az Ügyfél elvárásai

Ügyfélközpontosságunkkal, kifejezetten a megrendelői igények figyelembevételével és ötleteivel valamint szakmai tudásunkkal tervezünk, kivitelezzük és üzemeltetünk a munkánk során. Nagy hangsúlyt fektetünk a jól megtervezett és kivitelezett informatikai rendszerek szabványosságra, IT rendszerek bővíthetőségre, fejleszthetőségre, üzembiztosságára.

Akik minket választották tudják, hogy:

  • Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, hosszú távú garanciával.

  • Árajánlataink nem tartalmaznak további rejtett vagy felmerülő költségeket.

  • Általunk kiépített komplett rendszerek esetén 24 órán belül megkezdjük a hibajavítást.

  • Karbantartási szerződés esetén folyamatosan monitorozzuk rendszerét éves 99,8%-os hatékonysággal. Így a hibáról előbb tudunk, mint Ön! 

  • Modern szerverparkunk minden elvárást kielégít

Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

12 ÉV

Szakértelem

35

Elégedett Partner

420

Menedzselt számítógép

850

Telepített rendszer

16

Futtatott szerver

bottom of page