top of page
ITPlus Informatika Győr, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya, Tata
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Működésbe hozzuk a jövőt...

Informatika A-tól Z-ig...

Fő tevékenységünk a Visegrád és Budapest agglomerációjában, valamint győri és Győr környéki, Tata, Tatabányán található kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének a tervezése, bevezetése, valamint a már meglévő, vagy az újonnan kialakításra kerülő informatikai rendszer üzemeltetése, karbantartása és rendszergazda feladatok elvégzése.

 

Mindezt az IT - informatikai rendszer tervezésétől, annak kiépítésétől indulva a munkaállomások és szerverek telepítésén át a különböző igények szerinti konfigurációkon keresztül, egészen a teljes rendszermonitoring infrastruktúra és felhőszolgáltatás kialakításáig mindent magában foglalhat.

Rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás mellett vállaljuk a vállalkozásának teljeskörű informatikai rendszerének a tervezését, komplex monitoring rendszer kiépítését, hardver- és szoftverbeszerzését, IP kamerarendszer kiépítését, valamint az informatikai szaktanácsadást is.

Keressen minket bizalommal!

Hozzuk együtt működésbe a jövőt!

A rendszergazda 360 szolgáltatásunk egy komplex megoldás, hogy az Ön cége az „IT-osztály” feladatkörét többé ne érezze saját gondjának!

Keressen minket bizalommal!

Adatainak elérhetősége bárhol és bármikor, akár több számítógépről egy időben. Komplex vállalati SharePoint rendszer a gördülékeny munkamenetért. Biztonsági mentéssel.

Alacsony beruházási költségek maximális rendelkezésre állással. Felhőszolgáltatással, akár induló vagy fejlesztő vállalkozásoknak.

IT biztonsági, megfelelőségi audit

Biztonságban vannak céges adatai? Esetleges féltett üzleti titkai? Felkészült IT biztonsági szakértőink gondoskodnak, hogy Önt ne "hekkeljék" meg.

Hardware és Software kereskedelem

Hatékonyan dolgozni kizárólag jól működő informatikai - számítástechnikai eszközökkel lehet. Segítünk Önnek a választásban, döntésben.

Legyen szó kisebb irodai, vagy nagyobb üzemi IT infrastruktúra kiépítésről, fejlesztésről felkészült szakembereink vállalják a kihívást.  

Egy vállalati hálózat kiépítéséhez a legjobb megoldás a kábelezés. A vezetékes hálózat gyorsabb, stabilabb, mint a vezeték nélküli, és egy sor kényelmetlenségtől kíméli meg a vállalatot.

Biztonságtechnika

Legyen szó IT hálózatról, IP kamera rendszerről,
riasztó rendszerről,
beléptetőrendszerről
esetleg tűzjelző
hálózatról.
Van megoldásunk! 

Shaking Hands
Shaking Hands

Ügyfélközpontosságunk elengedhetetlen a közös sikerhez

Központban az Ügyfél!

Központban az Ügyfél elvárásai

Ügyfélközpontosságunkkal, kifejezetten a megrendelői igények figyelembevételével és ötleteivel valamint szakmai tudásunkkal tervezünk, kivitelezzük és üzemeltetünk a munkánk során. Nagy hangsúlyt fektetünk a jól megtervezett és kivitelezett informatikai rendszerek szabványosságra, IT rendszerek bővíthetőségre, fejleszthetőségre, üzembiztosságára.

Akik minket választották tudják, hogy:

  • Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, hosszú távú garanciával.

  • Árajánlataink nem tartalmaznak további rejtett vagy felmerülő költségeket.

  • Általunk kiépített komplett rendszerek esetén 24 órán belül megkezdjük a hibajavítást.

  • Karbantartási szerződés esetén folyamatosan monitorozzuk rendszerét éves 99,8%-os hatékonysággal. Így a hibáról előbb tudunk, mint Ön! 

  • Modern szerverparkunk minden elvárást kielégít

Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

12 ÉV

Szakértelem

35

Elégedett Partner

420

Menedzselt számítógép

850

Telepített rendszer

16

Futtatott szerver

bottom of page