top of page
.Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

ITPlus
Informatika

Céges és Vállalati Informatika

Működésbe hozzuk a jövőt...

A rendszergazda 360 szolgáltatásunk egy komplex megoldás, hogy az Ön cége az „IT-osztály” feladatkörét többé ne érezze saját gondjának!

Keressen minket bizalommal!

Legyen szó kisebb irodai hálózatról, vagy nagyobb üzemi IT infrastruktúra hálózati kiépítésről vagy  fejlesztésről felkészült szakembereink vállalják a kihívást.  

IT Biztonsági
 megfelelőségi audit

Biztonságban vannak céges adatai? Esetleges féltett üzleti titkai? Felkészült IT biztonsági szakértőink gondoskodnak, hogy Önt ne "hekkeljék" meg.

Hardware és Software kereskedelem

Hatékonyan dolgozni kizárólag jól működő informatikai - számítástechnikai eszközökkel lehet. Segítünk Önnek a választásban, döntésben.

Adatainak elérhetősége bárhol és bármikor, akár több számítógépről egy időben. Komplex vállalati SharePoint rendszer a gördülékeny munkamenetért. Biztonsági mentéssel.

Legyen szó informatikai hálózatról, IP kamera megfigyelő rendszerről, riasztó rendszerről,beléptető endszerről esetleg tűzjelzőhálózatról.

Van megoldásunk! 

Egy vállalati hálózat kiépítéséhez a legjobb megoldás a kábelezés. A vezetékes hálózat gyorsabb, stabilabb, mint a vezeték nélküli, és egy sor kényelmetlenségtől kíméli meg a vállalatot.

Alacsony beruházási költségek maximális rendelkezésre állással. Felhőszolgáltatással, akár induló vagy fejlesztő vállalkozásoknak.

_edited.jpg

Informatika A-tól Z-ig...

Fő tevékenységünk a győri és Győr környéki, valamint Tata, Tatabánya és Budapest agglomerációjában található kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének a tervezése, bevezetése, valamint a már meglévő, vagy az újonnan kialakításra kerülő informatikai rendszer üzemeltetése, karbantartása és rendszergazda feladatok elvégzése.

 

Mindezt az IT - informatikai rendszer tervezésétől, annak kiépítésétől indulva a munkaállomások és szerverek telepítésén át a különböző igények szerinti konfigurációkon keresztül, egészen a teljes rendszermonitoring infrastruktúra és felhőszolgáltatás kialakításáig mindent magában foglalhat.

Rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás mellett vállaljuk a vállalkozásának teljeskörű informatikai rendszerének a tervezését, komplex monitoring rendszer kiépítését, hardver- és szoftverbeszerzését, IP kamerarendszer kiépítését, valamint az informatikai szaktanácsadást is.

Ügyfélközpontosságunkkal, kifejezetten a megrendelői igények figyelembevételével és ötleteivel valamint szakmai tudásunkkal tervezünk, kivitelezzük és üzemeltetünk a munkánk során. Nagy hangsúlyt fektetünk a jól megtervezett és kivitelezett informatikai rendszerek szabványosságra, IT rendszerek bővíthetőségre, fejleszthetőségre, üzembiztosságára.
​​

Akik minket választották tudják, hogy:

  • Minőségi alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, hosszú távú garanciával.

  • Árajánlataink nem tartalmaznak további rejtett vagy felmerülő költségeket.

  • Általunk kiépített komplett rendszerek esetén 24 órán belül megkezdjük a hibajavítást.

  • Karbantartási szerződés esetén folyamatosan monitorozzuk rendszerét éves 99,8%-os hatékonysággal. Így a hibáról előbb tudunk, mint Ön! 

  • Modern szerverparkunk minden elvárást kielégít

12 ÉV

Szakértelem

41

Elégedett Partner

485

Menedzselt számítógép

856

Telepített rendszer

18

Futtatott szerver

bottom of page