top of page
shutterstock_631636766_edited.jpg
Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

IP biztonsági kamera rendszerek tervezése, építése
Biztonság mindenek felett...

Ipari IP biztonsági kamera rendszerek - Győr

A mai biztonságtechnikai piacon nehéz olyan céget találni, aki képes kompletten felvállalni nem csak a kábelezést, de a szerelvényezést, beüzemelést mind a strukturált hálózat aktív eszközein, mind a biztonságtechnikai rendszereken. Nálunk az ITPlus Informatikánál éppen ezért szembenézünk ezzel a kihívással és igyekszünk szolgáltatásaink körének szélesítésével a vevőink igényeinek megfelelni.

Most megtalálta, akiket keres!

Cégünk képes szinte bármilyen vevői igényt kielégíteni, első sorban nagyvállalati szinten, de természetesen a lakossági méreteket is kiszolgáljuk. Alkalmazkodunk az egyéni kívánságokhoz, vállaljuk a helyszíni felmérést, tervezést és a teljes körű kivitelezést riasztórendszer, beléptető- és/vagy munkaidő-nyilvántartó rendszer, tűzjelző/tűzoltó rendszer, kaputelefon témakörökben is.

Technológiailag strukturált informatikai rézkábeles hálózatot építünk, vagy már a meglévő kiépített hálózat tesztelése után csatoljuk fel kamerákat a már meglévő hálózatra. Célunk az üzemszerű működés és a közel 100%-os rendelkezésre állás, ennek tükrében kifejezetten szükséges a minőségi informatikai hálózat.

Biztonsági rendszer kiépítések során minden esetben kulccsal zárható "RACK" szekrényekbe helyezzük a hálózati eszközöket, így minimálisra csökkenthető a nem kívánt szabotázs jellegű támadások. Intelligens rendszerek esetén pedig fejlett informatikai vezérlőközpont jelzi a fizikai támadást vagy meghibásodást.

 

Kisebb rendszerek esetén a felvételeket úgynevezett NVR (Network Video Recorder) eszköz kezeli, míg nagyobb rendszerek, 30 vagy több kamera esetén fizikai szerver és diszktömbösítési végzi a felvételeket. Ezeket minden esetben elzárt helyen helyezzük el.

Jobb minőség, nagyobb felbontás, akár 4K-ban

A technika fejlődésével a már elavultnak tartott analóg módszereket gyorsan veszik át a digitális képrögzítési egységek. Nagyobb digitális adattömegek biztosítják a jobb, szebb és elemezhetőbb képminőséget. A kimagasló fullHD - 1080p, illetve a napjainkban debütáló 4k képminőségek mellett nem elhanyagolható az új technika adta lehetőségek. Újabb kameráink éjjel is színes képet rögzítenek. 

Intelligens rendszerek

Az általános videó-felügyeletre szolgáló analóg kamerák helyett személyazonosítás, személyszámlálás és rendszám felismerés céljára nagy felbontású 1080p IP kamerákat, illetve rossz látási viszonyokra fényérzékeny kamerákat, az ellenfényt kiegyenlítő kamerákat kínálunk.

Bárhonnan élő betekintés és visszajátszás

Manapság már nem számítanak újdonságnak az interneten megtekinthető élőképes kamerarendszerek. Számos gyártó lehetővé teszi a legegyszerűbb internetes betekintést roppant egyszerű kiépítéssel, hozzátennénk - informatikailag nem biztonságosan!

Ütemezett helyszíni rendszerkarbantartás havi/ évi rendszerességgel

Fontosnak tartjuk, hogy személyes kapcsolatot építsünk ki az Ügyfél és a kivitelező között. A szakmánk is a bizalmi állások közé tartozik, így mi sem szeretjük a folyton változó cégeket. Minden nap azon munkálkodunk, hogy Ügyfeleink rendszereit naprakészen, üzembiztonságban tartsuk. 

Nem számít a méret 

Nem számít, hogy kisebb telephely vagy nagyobb csarnok épület, esetleg gyártó egység. Gyakorlatilag minden alaprajzon megálljuk a helyünket. Legyen az 5-10-100 vagy több IP kamera kiépítése.

Security Surveillance

Munkánk során a következő folyamatot követjük

Igényfelmérés

Ön által javasolt helyszínek alapján megtervezzük, melyik IP kamera és melyik érzékelő, hol helyezkedjen el, mit felügyeljen és megfigyeljen.

 

Tervezés

Kiválasztjuk az optimális kábelezési rendszert és a nyomvonalat, meghatározzuk a tartalék végpontok mennyiségét és elhelyezkedését, és kiválasztjuk a lehető legjobb képminőséget adó biztonsági kamerát, valami megtervezzük a kívánt rögzítési időtartamot és rögzítő szervert.

Építés

Védőcsövezésbe, tálcára, álpadló alá, vagy csatornába elhelyezzük a kábeleket, kiépítjük a vezetékezést majd felszereljük a kamerákat és a központi elosztóban (rack szekrényben) felcsatoljuk a rögzítőegységre a kamerákat, szünetmentesítjük.

Mérés

Minden hálózati végpontot fejlett hálózatdiagnosztikai eszközökkel mérünk és dokumentálunk, ellenőrizzük a kamerák beállításait.

Beüzemelés

 A szükséges ellenőrzések után próbaüzemre beindítjuk a rendszert. A tesztelést követően kerül sor a végleges üzembe helyezésre.​

Átadás 

A megvalósult, műszeresen átmért biztonsági hálózatot tipikusan 3 év garanciával adjuk át. A mérés és a 3 év garancia csak a komplett biztonsági rendszerek kiépítése esetén érvényes.​

Az általunk forgalmazott IP kamerák 3 év gyártói garanciával és munkánk 1 év teljes körű garanciával kerül átadásra a vevőnek.

Általunk kiépített vagyonvédelmi rendszerek gondozás mentesek, de éves hálózati mérése és karbantartása ajánlott.

Az Ön rendelkezésére állunk munkanapokon 8:00-17:00 óráig.

Szerződéses ügyfeleinknek pedig a szerződésben vállalt rendelkezésre állást biztosítjuk!

bottom of page