top of page
Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

IT rendszer tervezés, kivitelezés

Servers

Informatikai rendszer tervezés, kivitelezés

Ahhoz, hogy egy informatikai hálózat megkönnyítse, gazdaságosabbá tegye egy vállalat mindennapi működését, alapos tervezői munkára és tapasztalatra van szükség.

Szakmailag felkészülten, a felhasználók igényeit figyelembe véve több javaslat kidolgozásával készítjük el számítógépes és telekommunikációs hálózatának tervét.

Kidolgozzuk a cég számára alapvető informatikai feladatokat ellátó rendszereket, ezek a hálózatba kapcsolás lehetőségeit és biztonságos üzemeltetéshez szükséges alapfeltételeket. Továbbá megtervezzük a mindennapokban használatos mentési és archiválási megoldásokhoz szükséges IT struktúra hátterét. Távoli menedzsment és szükség esetén az azonnali hibaelhárítás lehetőségeit és szakmai alapfeltételeit.

A tervezés utolsó fázisaként az igényeknek és megfelelőségnek legjobbnak titulált tervet partnereinkkel ismertetjük. A gondos tervezés eredményeként készül el a korszerű IT infrastruktúrai megoldás. Törekszünk a legjobb, minőségi anyagok és hálózati eszközök felhasználására, éppen ezért kizárólag a világ vezető gyártói termékeit javasoljuk partnereinknek.

 

Amennyiben már rendelkezik IT infrastruktúrával vagy kiépített hálózattal, de azt bővíteni, korszerűsíteni szeretné a fentebb leírt folyamatok alapján ezt is elvégezzük.

A partnereink igényei alapján biztosítjuk a kiépített hálózat, számítástechnikai hátterét, operációs rendszerekkel, felhasználói programokkal, valamint telekommunikációs háttérrel.

 

Továbbá vállaljuk a folyamatos rendszer karbantartást, rendszer adminisztrációt is.

bottom of page