top of page
Vállalati informatika Győrben, Rendszergazda Győr, Rendszergazda Tatabánya, Informatika Tatabánya

Impresszum

Servers

Az IT Plus Informatika weboldal üzemeltetője 

 

Az üzemeltető adatai

ITPlus Infokommunikációs Kft.

+36 20 852 5832

hello@itplus.hu 

​​

Honlappal kapcsolatos

Design, programozás, üzemeltetés: ITPlus Infokommunikációs Kft.

 

A személyes adatok kezelése

A látogatók által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére - arra felhatalmazott szervek, jogszabályban előírt formában történő felkérését kivéve - nem adjuk ki.

 

Kárfelelősség korlátozása

Az üzemeltető nem tartozik kártérítési felelősséggel a weblappal kapcsolatos, vagy a weblap használatából vagy használatra képtelen állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hibából, üzemzavarból, információ-továbbítási késedelemből vagy számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából bekövetkező károkért még akkor sem, ha az ilyen lehetséges károkról, veszteségekről az üzemeltetőt tájékoztatták.

 

Szavatosság kizárása

A weblap oldalain található termékekre vonatkozóan az adatokat, paramétereket az üzemeltető folyamatosan frissíti, és törekszik arra, hogy folyamatosan aktuális információk legyenek megjelenítve. A valódiságukra, hitelességükre, teljességükre azonban az üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősséget. Nem vállal továbbá felelősséget ezen információkkal kapcsolatos hibákért és hiányosságokért.

 

Linkek

A weblap oldalain utalások, ugrópontok (linkek) találhatóak más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol az üzemeltetőnek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen linkekre kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.​

Conference Room
bottom of page